Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Salam De Biscuiti Cu Rahat Si Nuca

Salam De Biscuiti Cu Rahat Si Nuca

Pentru ca acest salam de biscuiti cu rahat si nuca imi place la fel de mult si acum, il fac cu tot dragul pentru ai mei. Salamul de biscuiti imi aduce aminte de copilarie, cand imi facea.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Salamul de biscuiți reprezintă mai mult decât un simplu desert. Daca vreti sa inlocuiti untul. 100 g unt 100 g zahar 200 ml lapte 50 g ciocolata amaruie 3 linguri cacao 100 g miez de nuca cateva bucati de rahat esenta de rom pentru decor:

Eleda Pan Photos Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/EledaPan/photos/
Din totalul biscuitilor pisati luam 30 de grame si ii sitam. Mama mea facea salamul de biscuiti cu nuca prajita si stafide, aromat cu rom si coaja de portocala si ornat cu fulgi de nuca de cocos. 100 g unt 100 g zahar 200 ml lapte 50 g ciocolata amaruie 3 linguri cacao 100 g miez de nuca cateva bucati de rahat esenta de rom pentru decor:

Atât nuca, cât și rahatul le adaugi peste biscuiții mărunțiți.

250 gr biscuiti simpli 250 gr zahar 100 gr unt 50 gr cacao + putina cacao (sau pudra de ciocolata) pentru folie 75 gr nuca prajita (sau stafide inmuiate in apa calduta sau 2 lingurite cafea instant) 120 ml lapte esenta de rom (sau rom). Bunicile si mamicile noastre pregateau acest desert pentru noi, pentru ca este un desert foarte usor de facut si cu ingrediente nu foarte multe. Biscuiți, rahat, zahăr, stafide, cacao, ulei vegetal ulker, esență de rom, nucă.

Realizat din biscuiți, esență de ciocolată și desigur, esență de rom, această delicatesă este cu siguranță. Fărâmiţăm biscuiţi în mâini obţinând bucăţi mai. Salamul de biscuiți reprezintă mai mult decât un simplu desert.

Dolce Diaco Salam De Biscuiti Cu Rahat 150g Www Mega Image Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.mega-image.ro/ro-ro/Dulciuri-si-snacks/Napolitane-biscuiti-si-prajituri/Prajituri-si-rulade/Salam-de-biscuiti-cu-rahat-150g/p/10847
Cand vreti sa il serviti, in tavaliti prin zahar pudra sau nuca de cocos si apoi il taiati si il puneti pe un platou. Salam de biscuiți cu nucă și rahat. Bunicile si mamicile noastre pregateau acest desert pentru noi, pentru ca este un desert foarte usor de facut si cu ingrediente nu foarte multe.

Îl glazurăm cu ciocolată topită și îl decorăm cu ce.

Pe o folie de plastic formati batoane, strangeti bine folia la capete si lasati la frigider pentru cateva ore sa se intareasca. Preferati salam de biscuiti cu rahat sau cu stafide? Iubesc salamul de biscuiti si am crescut cu gustul lui.

O reteta de salam de biscuiti simplu si rapid de facut, cu nuca, fara zahar, fara lapte fierbinte, mai dietetic decat reteta normala si foarte usor de transformat in varianta de post. Puneti biscuitii peste rahat, amestecati cu lingura de lemn ca sa omogenizati, adaugati nuca tocata, zaharul vanilinat si 1 lingura cu cacao. Îl glazurăm cu ciocolată topită și îl decorăm cu ce.

Minutul Culinar Salam De Biscuiti Cu Nuca Si Rahat
vizitati articolul complet aici : http://minutulculinar.blogspot.com/2017/01/salam-de-biscuiti-cu-nuca-si-rahat.html
Salam de biscuiti reteta, 400 gr — biscuiti clasici (economici), 250 ml — apa, 400 gr — rahat, 250 gr — nuci, 150 gr — margarina, 3 linguri — cacao, 2 sticlute — esenta rom. Se pune la foc o cana de apa in care se adauga rahatul taiat bucatele se amesteca continuu timp de 10 minute, iar cu o furculita pisam rahatul pana cand se. Salamul de biscuiti imi aduce aminte de copilarie, cand imi facea.

Pe biscuiti ii pisam cu sucitorul, iar nuca o taiem in bucati mici.

Salamul de biscuiti cu rahat este un. Îl glazurăm cu ciocolată topită și îl decorăm cu ce. Salam de biscuiti cu rahat si nuca, reteta traditionala a celui mai iubit si mai cunoscut desert.

Posting Komentar untuk "Salam De Biscuiti Cu Rahat Si Nuca"