Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case Moderne Cu Etaj Si Garaj

Case Moderne Cu Etaj Si Garaj

Vrei sa beneficiezi de mai mult teren liber? Proiectul propune o casă modernă cu un program funcțional bogat, distribuit pe două etaje complete, care va asigura confortul chiar și pentru investitorii pretențioși.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Proiectul prezentat astazi este cel al unei case pe doua nivele, cu un singur garaj foarte potrivit pentru o familie. 1865 x 1200 jpeg 219 кб. In functie de necesarul spatiului pentru locuit, dar si alte detalii colaterale, profesionistii creaza proiecte case moderne pe un singur nivel (doar parter) sau pe doua niveluri (partet + etaj).

Proiecte De Case Moderne Cu Terasa Deasupra Garajului
vizitati articolul complet aici : https://casepractice.ro/proiecte-de-case-moderne-cu-terasa-deasupra-garajului/
Proiectul g281 propune un proiect de casă modernă, în stilul unei reședințe urbane, ideală pentru familii care caută spațiu și confort. 1920 x 1080 jpeg 841 кб. Casa fara etaj cu soclu placat cu caramida.

Vrei sa beneficiezi de mai mult teren liber?

Dispune de camera tehnica si garaj pentru un im252 descriere proiectcasa cu parter si etaj mansardat cu o arhitectura moderna. Casa fara etaj cu soclu placat cu caramida. 82.8 mp proiect de locuinta unifamiliala mica si cocheta, casa cu o arhitectura simpla desfasurata pe doua niveluri, parter si etaj mansardat.

82.8 mp proiect de locuinta unifamiliala mica si cocheta, casa cu o arhitectura simpla desfasurata pe doua niveluri, parter si etaj mansardat. Structura şi materiale de construcţie:fundaţie şi elevaţie din betonzidarie portantă din blocuri acoperiş din ţiglă. Proiect de casa unifamiliala cu 3 dormitoare si garaj.

008 Proiecte Case Mobilier Materiale Constructii Finisaje
vizitati articolul complet aici : https://proiectedecasenoi.wordpress.com/2014/09/04/proiecte-case-americane-casa-c25/008-5/
1 320 € 1 188 €. Casa rotmond este un proiect modest de casa cu etaj si garaj. Proiect casa moderna garaj subsol si etaj complet livrare imediata #5014.

Cumpara acest proiect pentru doar 3500 lei cu toate autorizatiile incluse.

Case mexi® vine in ajutor cu orice proiecte de casa moderna la cheie si la cele mai bune preturi. Dispune de camera tehnica si garaj pentru un im252 descriere proiectcasa cu parter si etaj mansardat cu o arhitectura moderna. Casă unifamilială cu planul casei de 144 de metri pătraţi, în forma literei t, proiect prevăzut cu garaj.

Aceasta casa trebuie sa aiba o structura stabila acesta poate fi realizat la parter, avand si un spatiu tehnic cu acces atat din garaj cat si din bucatarie, dar si un spatiu de depozitare in spatele lui pe post. Proiecte case cu garaj si etaj. Două dormitoare, un birou, grupuri sanitare şi două terase.

Model 138mp Case De Top
vizitati articolul complet aici : https://casedetop.ro/proiecte-case/proiecte-case-model-138mp/
Al doilea model este o casa cu etaj si cu acoperis tip terasa, afisand un design modern, in linii si muchii ferme. Casele includ atat un garaj semi deschis cat si o terasa mare situata. Cu atat mai mult casa trebuie sa le includa, eliminand din decor detalii ce nu sunt considerate indispensabile.

Casa fara etaj cu soclu placat cu caramida.

Casa fara etaj cu soclu placat cu caramida. Pret promotional de 3500 lei ce include proiectul si autorizatiile. Proiecte case cu garaj si etaj.

Dispune de camera tehnica si garaj pentru un im252 descriere proiectcasa cu parter si etaj mansardat cu o arhitectura moderna case moderne cu etaj. Proiectul de casa de locuit cu etaj si garaj pentru un automobil cu terasa de vara contine toate compartimentele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie.

1 komentar untuk "Case Moderne Cu Etaj Si Garaj"