Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Reteta Socata Cu Miere

Reteta Socata Cu Miere

Reteta de socata cu lamaie este o bautura dulce acrisoara, cu o aroma puternica de soc, usor acidulata si extraodinar de buna. Când în sfârșit ne puteam înfrupta din ea am adaptat rețeta copilăriei, folosind miere în loc de zahăr și renunțând la drojdie.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Mierea impreuna cu zeama de la lamaie, portocala si lamaia taiata felii se agita puternic in vas pana la dizolvare. 400 de grame de zahăr. Se amesteca cu o lingura de lemn pana se dizolva mierea si se acopera cu un tifon.

Socata Cu Miere Reteta Lucruri Interesante
vizitati articolul complet aici : https://www.lucruri-interesante.ro/2018/05/socata-cu-miere-reteta/
Din aceste ingrediente vor iesi 5 litri de socata. Se lasa sa se odihneasca 2 zile, apoti timp de inca 2 zile se amesteca de 3 ori pe zi cu o lingura de lemn. Se amesteca cu o lingura de lemn pana se dizolva mierea si se acopera cu un tifon.

350 gr de miere de salcam, 10 flori de socata, culese preferabil inainte de ora 12 ziua, 2 lamai, apa plata.

Frecand drojdia proaspata cu miere se duce aroma. Aveti nevoie de un borcan de sticla mare de 5l. Ingrediente socată de casă rețeta fără drojdie.

Reteta de socata cu lamaie este o bautura dulce acrisoara, cu o aroma puternica de soc, usor acidulata si extraodinar de buna. Ingrediente socată de casă rețeta fără drojdie. Turnati in el mierea, puneti lamaile taiate felii.

Socata Cu Miere Si Lamaie Socata Cu Zahar Si Lamaie 2 Retete Delicioase De Socata Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=-lp7BikwhfM
Aceasta este o reteta foarte simpla, care se prepara rapid si este foarte sanatoasa. Mai ales când rețeta este una atât de simplă și de. Plina de aroma, socata cu capsuni se.

Prepar aceasta reteta de cativa ani, desi am incercat mai multe variante, insa aceasta imi place cel mai mult.

2.reteta de socata fara drojdie si fara zahar. Se amesteca zilnic de cateva ori. 10 litri apa., 10 gr drojdie., 6 lamai., 600 gr zahar., 600 gr miere de albine., 10 palarii de floare de soc.

Se adauga 4,5 lirtri de apa. Aveti nevoie de un borcan de sticla mare de 5l. Daca socul nu este langa un drum sau.

Socata Rețetă Pas Cu Pas
vizitati articolul complet aici : https://www.haisagatim.ro/socata.html
Aveti nevoie de un borcan de sticla mare de 5l. Reteta de socata explicata pas cu pas: 2.reteta de socata fara drojdie si fara zahar.

Reteta de socata cu lamaie este o bautura dulce acrisoara, cu o aroma puternica de soc, usor acidulata si extraodinar de buna.

Se amesteca zilnic de cateva ori. Socata de casa, reteta veche, simpla, naturala, facuta cu zahar sau miere de albine. 10 litri apa., 10 gr drojdie., 6 lamai., 600 gr zahar., 600 gr miere de albine., 10 palarii de floare de soc.

Posting Komentar untuk "Reteta Socata Cu Miere"